Volgers

woensdag 5 oktober 2011

najaarsschilder.

gisteren   is  de schilder  voor buiten  gweest, en  vandaag  weer,mijn  voordeur  moest hoognodig  gedaan worden.hij  heeft  gelijk  een  andere  kleur  gekregen,  nu  is  hij  blauw,  hiervoor was  hij  gelakt,,maar  toen  werd  hij al  snel  kaal,  en  dat  is  niet  mooi. Dit  blauwe  staat  veel  gezelliger, de  andere  deuren  zijn  ook  blauw.je  kan  nu  ook  zien  dat  de  appeltjesboom  vol  zit  met  miniappeltjes. het is  zo.n  mooi  gezicht.  de rozen zijn nu uitgebloeid,,jammer  hoor---
--
7 opmerkingen:

Barnyard Country Gifts zei

Ziet er weer strak blauw uit moeders. Mooi je appeltjesbomen. Die van mij heb ik behoorlijk moeten snoeien, was zo topzwaar aan een kant dat hij scheef begon te groeien.
Dikke kus, Miek

Riet zei

Wat een prachtige deur Greet. Die kleur is zo mooi met de blauwe potten ernaast. Heel smaakvol.Je boom doet het ook goed zeg.
Lieve groeten van Riet

Kom Achterom zei

ooh deze blauwe kleur komt echt prachtig uit bij je huis!
Wat een mooie kleur blauw heb je uitgekozen
fijne week
Yolanda

Ans zei

Schitterend dat blauw,Greet.
Staat zelfs sjiek.

Groetjes Ans

Colin zei

Mooi dat blauw bij zo'n voordeur, heerlijk (herfst)sfeertje! Groetjes, Colin

Bonjade zei

Oh echt mooi zeg...het lijkt ineens een ander huis....
Wat een likje verf al niet kan doen....prachtige kleur.
Fijne dag
Liefs

Marja Visscher zei

Dag Greet,
Zo, dat is lekker opgeknapt. Zoals je weet hebben wij ook een voorkeur voor blauw, dus het kan mijn goedkeuring wel wegdragen. Ziet er allemaal heel mooie en gastvrij uit.Zo zie je maar wat een pot verf al niet kan doen. Overigens heb ik geen zin om bladeren te vegen in de tuin, van mij mag het wel een echte herfsttuin worden. Maar, ik kan me voorstellen wanneer je slecht ter been bent, je alles wel opveegt. Want met nat weer lig je zo op je snuffert. Doordat ik het op sommige plaatsen op een hoop veeg, heb ik ook altijd weer egeltjes die er onder kruipen. Wel weer een gezellige tijd die gaat komen. Ik zag in een vorige post dat je al heel wat mooie boeken hebt ingeslagen. Ik heb het zelfde gedaan van de zomer. Liep elke zondag op de Lange Voorhout in den Haag op de boeken- en antiekmarkt. Soms voor maar drie of vier euro prachtige, echt ongelezen boeken van goede schrijvers gekocht. Ha, ha, dat geeft dubbel plezier!
Lieve groet, Marja