Volgers

zaterdag 23 februari 2013

paar heerlijke dagen.
Ik heb een paar heerlijke dagen gehad,,Mijn dochter Annemieke kwam Woensdagavond al hier en is gebleven tot Vrijdagmiddag. Donderdagmiddag  zijn we gaan rijden, ik wilde zo graag naar het poppenmuseum in Norg, en deze mevr ,is ook poppendokter, en twee van mijn poppen waren stuk, alle twee miste ze hun oogjes, en  het zijn mijn lievelings poppen.  het  museum was pas om  half een open  dus  eerst even lunchen, ook in Norg, ,het was pas open en wel zo gezellig. hier verkochten ze ook zelf gemaakte bonbons,  tuurlijk namen wij er een paar mee naar huis voor 'savonds, en lekker dat ze waren.Daarna zijn we naar een bloemenwinkel gegaan,die was ernaast en hebben beide een mooi bakje gekocht, Ja en dan naar de poppendokter, daar wil ik wel de hele middag blijven, ze heeft zoveel moois,grote  en  kleine  poppen,maar ook alles voor poppenhuizen,je komt ogen tekort. E heeft eerst gekeken of mijn poppen wel gemaakt konden worden,en gelukkig was het zo, intussen was Annemieke al aan het rondkijken voor haarzelf  en dat deed ik dus ook maar,  ik heb er een heel mooi oud metalen poppenbed en wat oude kleertjes gekocht. het was er zo gezellig druk,veel dames liepen even binnen ,en ja waar klets je dan over, POPPEN, daar kom je niet over uitgepraat. Je moet wel een goed gevulde portemonay meenemen,  je ziet zoveel leuks en liefs. Maar over een paar maandjes ga ik weer want dan zijn mijn poppen klaar,dus weer een reden om hard te sparen. We kregen er ook nog een bakje thee of koffie, en toen naar huis.foto,s van het bedje en de kleertjes laat ik later wel zien,nu eerst van het lunchroom,  chocolade  winkeltje zien.deze heeft Annemieke genomen..

4 opmerkingen:

Ans van Ispelen zei

Leuk,zo'n dagje uit,Greet.
Ik ben benieuwd naar je poppen,die opgeknapt gaan worden.
En jammie,wat een chocolade lekkernijen,zeg.

Fijn weekend
Groetjes Ans

It's me zei

Heerlijk dagje lieve Greet ....het water loopt me in de mond bij het zien van de chocolade......heerlijk.....liefs van mij.,.,...fijn weekend...xxx...!!

*Mieke*Petitevictorianrose*and*PastTimeChildhood zei

Lieve Greet, wat fijn dat je poppen gemaakt kunnen worden, zo te horen hebben jullie een hele fijne dag gehad !
Die chocolade......ik kan er haast niet naar kijken, zo lekker ziet het er uit :)
Ben benieuwd naar de spulletjes die je daar gekocht hebt.
Voor jou een fijne zondag !

Lieve groetjes Mieke

Christelle De Ruyck zei

Greet, leuk toch hé zo een moeder-dochterdag, kan ik ook zo van genieten! Jullie hebben het precies heerlijk gehad met al dat lekkers. Ik ben al nieuwsgierig naar je bedje en kleertjes.
Fijne zondag!
Christelle