Volgers

dinsdag 18 december 2012

poppenkerst


Minny  en Lizzy willen even uit wandelen gaan,maar eerst nog wat foto's onder de kerstboom,de klein Lizzy vind het prachtig,al die lichtjes,haar oogjes glinsteren,ze ziet ze ook voor de eerste keer,en haar grote zus Minny heeft het al eerder mee gemaakt.maar toch vind ze het ook nog wel spannend.
Lizzy werd moe van het kijken en is rustig gaan slapen,dus moest Minny alleen,dat vind ze helemaal niet erg,neem ik toch gewoon Snuf mee,nou die wil wel hoor. en daar gaan ze met de poppenwagen en popje erin,snuf geniet,Minny heeft haar nieuwe jurkje aan,en is erg trots,.soms staan ze even stil ,en dan wil die domme Snuf zomaar in de poppenwagen kruipen, dat kan niet hoor snuf,want dan lig je bovenop de pop.ga jij maar lekker naast mij lopen dan zijn we zo weer thuis.

11 opmerkingen:

Het lieve hemeltje. zei

Ooh het hondje Snuf is zo schattig en Minny`s jurkje is prachtig.
Wat een lief verhaaltje...

groetjes Ciska

It's me zei

Owww Greet zo leuk allemaal !!...liefs van mij...xxx...

Kom Achterom zei

ooh wat leuk en de poppenwagen wat een schatje zeg!
fijne dag
Yolanda

Jotili zei

Wat schattig!!!!!!!!!!!

Ans van Ispelen zei

Ziet dat er eventjes gezellig bij je uit,Greet.
En wat een schattige poppen.
Je hebt het leuk beschreven.

Groetjes Ans

Anoniem zei

Wat prachtig en je verhaaltje erbij,geweldig,wat een mooie kerstboom zie ik ook,ow daar hou ik zo van,fijne avond,liefs Musje.

"Création" zei

Lieve Greet,

Wat een schattig verhaaltje
vertel je en zo lief en mooi vooral de pop met dat schitterende jurkje naan. Zie ze nu toch zo lief bij de kerstboom staan.

En die malle Snuf, hahaha, wat een dotje is dat. Heerlijk hé Greet zo bezig zijn, dat geeft je een super fijn gevoel. Echt fantastisch dat jij zo kunt genieten, ondanks je ongemakken ben je een rijk mens, geweldig!!!

Veel liefs,
Josephine

Christelle De Ruyck zei

Leuk verhaaltje over Lizzy en Minny en wat heeft ze een mooi kleedje aan.Het tafereeltje bij de kerstboom is echt gezellig!
Lieve groetjes,
Christelle.

Riet zei

Wat een schattig verhaaltje Greet. Je poppetjes zijn zo lief en die snuf erbij. Heerlijk. Wat kan je het gezellig maken. Lieve groet van Riet.
Fijne Kerstdagen.

Wateringen zei

Ohhh...wat een heerlijke posten maak je toch meis..
Wat kan ik hier toch van genieten..

Jou lieve oude popjes en het malle hondje Snuf erbij, ook al zo'n grappig beesie...

Wat gezellig jouw Kerstboompje met rode balletjes met lichtjes..het is zo nostalgisch en romantisch..leuk gedaan lieve Greet..het geeft mij al een echt Kerstgevoel.

Ik wil je heel graag een knusse en gezellige Kerstdagen wensen en een gezind en liefdevol 2013!

En voor nu wens ik je alle liefs,
Marijke
www.marijkevanooijen.blogspot.com

Kunera Fokkens zei

Hallo Greet, je hebt er een leuke kerstsfeer van gemaakt. We wensen jou fijne dagen met je kinderen en kleinkinderen, geniet ervan. En alle goeds voor 2013 van Nera en Marten.