Volgers

zondag 7 oktober 2012

uit het ziekenhuis.Vandaag weer heerlijk thuis,ik heb weer eens 14 dagen ik het Groningse ziekenhuis gelegen in het umcg.  de kinderen hebben mij opgehaald, en vandaag een stukje gewandeld in het bos  en wat paddestoelen gefotograveerd. Het was zo heerlijk om weer buiten te zijn ,,,ook Mabel was weer thuis ,Helaas waren de berichten niet zo goed,en zijn alleen de medicijnen aangepast.was wel even schrikken vooral voor de kinderen. deze foto's heb ik vandaag genomen het was zo heerlijk rustig in het bos,dit is nu voor mij vooral genieten,was al heel lang niet meer in het bos geweest.
wat kan een mens dan tevreden zijn.
---------

8 opmerkingen:

Ger zei

Heerlijk toch lieve Greet dat jij van het moment van de dag kan genieten, ook al laat je gezondheid het op dit moment even afweten.

Hopelijk ga jij het redden met aanpassing van medicijnen,ik wens jou in elk geval nog ontelbare mooie momenten samen met Mabel en je kinderen en kleinkinderen.

Lieve groeten!!
Ger

"Création" zei

Lieve Greet toch, wat verdrietig toch dat je gezondheid je in de steek laat. Hoop zo dat de aangepaste medicijnen zullen helpen, ga duimen voor je hoor!!!

Maar wat fijn dat je vandaag heerlijk in de bossen hebt kunnen genieten, en dat Mabeltje er weer is. Wat zal je de schat ook gemist hebben.....

Ben zo blij dat je positief in het leven staat en zo enorm kan genieten van alles, deze dag was voor jou er eentje met een gouden randje, enfijn te lezen dat je daar een heerlijk tevreden gevoel van krijgt.

Was was het een prachtig weer ook vandaag hé.

Lieverd, wens je een fijne rustige week toe, heerlijk weer in je eigen huisje...

Veel liefs,
Josephine

Ans zei

Fijn hoor,dat je zo hebt kunnen genieten in het bos.
En ik hoop voor je,dat de medicijnen goed hun werk zullen doen,zodat je nog meer mooie genietdagen kunt hebben.

Liefs Ans

Trudy Porva-inn zei

Wat vervelend dat de gezondheid te wensen overlaat. Hopelijk gaan de nieuwe medicijnen helpen. Mabel had het zo te zien ook erg naar haar zin
weer met het vrouwtje in het bos te zijn.
Prachtige foto,s

Beterschap en de groetjes
Trudy

It's me zei

Wat een nare post weer Greet.....wat moeilijk allemaal voor je...ik wens je heel veel sterkte meis met alles......liefs van mij...xxx..

Riet zei

Lieve Greet. Wat naar voor je dat je gezondheid je even in de steek laat. Hopelijk gaat het nou beter met je aangepaste medicijnen. Wat heb je leuke foto's gemaakt in het bos. Het is ook steeds wel lekker weertje hè . Geniet ervan hoor.liefs van Riet

Judith zei

Wat fijn dat je weer uit het ziekenhuis bent Greet. Ik hoop ook dat de medicijnen goed gaan werken. wat een mooie bosfoto's heb je gemaakt. en de aangekleede beertjes zijn lief!

ria39 zei

o, lieve Greet, weer in het ziekenhuis geweest, maar gelukkig ook weer thuis.
Ik denk veel aan je en bid voor je.

liefs, hou je sterk!