Volgers

maandag 9 januari 2012

voor mijn verjaardags geld heb ik zaterag bij  de pipoos deze boeken en spullen om kaarten te maken gekocht, De boeken zijn van Elines huis,en er staan zulke leuke dingen in,krijgen jullie vast wel eens te zien.8 opmerkingen:

Barnyard Country Gifts zei

Leuke boeken hè? Ben benieuwd wat jij als eerste gaat maken. Ik kan gewoonweg niet kiezen.
Dikke kus, Miek

Riet zei

Wat een heerlijke boeken en spullen Greet. IK ben ook zo gek op die Pipoos winkel, moet er altijd wat kopen als ik in de buurt ben. Ben benieuwd wat je gaat maken.
Lieve groet van Riet

Ans zei

Jij zult je vast niet vervelen,Greet.
Ziet er allemaal erg mooi uit.

Groetjes Ans

DEKAKADO zei

Dit ziet er inspirerend uit. Je weet er vast wel raad mee. Maar nu nog een keuze maken. Vind ik zelf soms zo moeilijk, want er is zoveel moois. Geniet er maar fijn van. Ben wel benieuwd. Groetjes, Marleen.

"Création" zei

Ohhhhh wat heerlijk lieve Greet, alleen aan de kaften van de boekjes kan ik goed zien dat daar heel veel mooie, lieve en schattige ontwerpjes in staan.
Dat gaat weer heerlijk knutselen worden.

Giller zeg dat je vergeetmenietjes al in bloei komen, en de sneeuwlokjes. Moet ook nodig eens wat dieper door de knietjes om te kijken of die hier ook al hun bloemenpracht laten zien.

Wel weer heerlijk hoor de lente, al is het voorlopig nog winter, maar met deze temperaturen krijg je toch de kriebels.

Vreselijk Greet dat je kelder onder water stond, ohhhh wat zal dat een werk geweest zijn om het droog te krijgen. Hoop zo dat er niet al teveel spulletjes onbruikbaar zijn geworden want dat zou toch wel heel erg zonde zijn.

Geniet van een heerlijke week, en knutsel maar lekker.....

Liefs Josephine

Janine zei

dat heb je verdiend om zulk leuk paketje samen te stellen, die boeken van elines huis schijnen geweldig te zijn, maar ja, je kunt niet alles kopen wat je ziet niet waar? ☺ lieve groeten van Janine

Judith zei

oh ja die boeken zijn zeker leuk! daar kan je een hoop uit maken

ria39 zei

Was je jarig, Greet, sorry dat wist ik niet. Van harte nog een late, goede wens, vooral een goede gezondheid.
Wat een mooi log en wat ben jij toch creatief.

liefs en goed weekend gewenst,
ria39