Volgers

zondag 16 oktober 2011

tuin zondag

ben de hele middag in mijn tuin bezig geweest,heel veel geknipt rommel weggehaald en vegen .het ziet er weer heerlijk schoon uit,Mabeltje had de dag van haar leven,ze holde van links naar rechts,en achter alle denkbare vogeltjes aan.zo schattig.  wat was het toch lekker buiten , ik .geniet deze dagen,alles is lekker droog, dus kan het schoon in de container, en die zit nu boordevol.  ook nog een paar plaatjes van binnen,de kopjes hanger heb ik bij mijn dochter gekocht , staat heel gezellig in huis,,,of wel,  in de keuken.

5 opmerkingen:

Hennie zei

Heerlijk, hé zo'n fijne zonnige zondag! En fijn dat de tuin weer opgeruimd is! Zelf heb ik een fietstocht gemaakt met het mooie weer, genieten!
Fijne week!
Groet, Hennie

"Création" zei

Heerlijk hé Greet, wij hebben ook zo genoten van de laatste paar dagen. Heerlijk ook voor Mabeltje, die schatten kunnen ook zo genieten van het buiten zijn.

En wat een mooi kopjesrek heb je gekocht, echt genieten hoor.
En fijn dat je tuin weer helemaal spic en span is geworden.

Geniet van een fijne week,

liefs Josephine

Riet zei

Wat heerlijk die zomerse dagen he Greet. Wij zijn een dagje in Amsterdam geweest. Was heel gezellig, het was er wel erg druk hootr. Leuk je kopjeshanger, staat gezellig.Lieve groeten van Riet

Ans zei

Ja,wat een weertje.
En dan is het heerlijk om b.v. in de tuin bezig te zijn.
En wat een leuke kopjeshanger is dat.

Groetjes Ans

klaproos zei

het was zalig buiten hé greet, dat zijn van die heerlijke dagen waar geen einde aan hoeft te komen:-)