Volgers

maandag 31 oktober 2011

sprinkhaan

was vanmorgen de tuin aan het vegen en Mabeltje struinde heerlijk bij me in de tuin, toen ik opeens een raar geluid hoorde,ze deed heel gek,ze danste en sprong om iets heen,eerst dacht ik dat ze weer een kikker tepakken had,dus ging snel kijken,en tot mijn vergazing zag ik deze grote sprinkhaan,echt,hij is heel groot,ze gooide hem omhoog en dan weer in haar bekje,  maar hij was gelukkig nog goed,  ik heb hem vlug op de violen gezet en deze foto's genomen. ik vind het wel bijzonder want ik heb nog nooit zo'n grote sprinkhaan gezien----
6 opmerkingen:

Riet zei

Tjee dat je dat zo mar durft Greet. Ik ben ban van alle insecten.
Liefs van Riet

"Création" zei

Hahaha het lijkt wel een film Greet, wat een joekel van een sprijkhaan zeg, en Mabeltje maar lekker spelen met dit formaatje. Hij is wel HEEL mooi zeg.

Wij hebben hier ook regelmatig van dit grote sprinkhanen in de tuin en als ze opeens in je blote nek springen schrik je je echt een hoedje.

Wat is het hyerlijk weer hé greet, echt genieten.

Wens je een fijne week,

Liefs Josephine

Ans zei

Wat een grote sprinkhaan.
En wat goed,dat je hem op de foto hebt kunnen zetten.
Echt bijzonder.

Groetjes Ans

Marja Visscher zei

Dag Greet,
Jemig, wat een groot dier. Mooi dat je hem uit het bekje van Mabel hebt kunnen redden. Geniet je ook zo van die prachtige herfstkleuren. We boffen wel met zo'n mooie herfst. Komt natuurlijk omdat het helemaal niet heeft gestormd. Alles is nu met kleur en al aan de boom blijven hangen. Streling voor het oog! Fijne avond nog! Lieve groet, Marja

Judith zei

ha Greet.. huh jij durft! wat een mooi dier zeg. ik moet flink bijlezen op je blog dus dat ga ik binnenkort maar gauw doen. gezellig!

ria39 zei

lieve Greet,

Ik mis je, gaat het goed met je?
Dat hoop ik van harte.
Leuke foto's

ria39